Home/Vloertegels

De schoonheid van de natuur:
Vloertegels van PM Tegeldesign

Tegelvloeren bieden een groot scala aan voordelen, waarbij de duurzaamheid en het gemak waarmee tegelvloeren kunnen worden schoongehouden direct in het oog springen. En wat te denken van de prachtige kleuren die uw ruimte een niet te evenaren, natuurlijke uitstraling geven. Zoekt u naar frisse, ietwat koele kleurencombinaties of houdt u juist van een wat warmere, zomerse aanblik? Gaat het u om een betonlook of wilt u misschien een bepaald patroon aanleggen? De mogelijkheden zijn legio en bij PM Tegeldesign willen wij u graag helpen bij het maken van de keuze die perfect aansluit bij uw wensen.

Wat moet ik kiezen? Keramisch of natuursteen?

PM Tegeldesign levert keramische vloertegels en tegels van natuursteen. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk dat u het verschil kent tussen de beide mogelijkheden.

Keramische tegels:

Keramische tegels worden gebakken op hoge temperaturen tussen 1000 en 1250 graden. Dat heeft tot resultaat dat er een tegel ontstaat die uiterst duurzaam is en zeer gebruiksvriendelijk. Om de tegel nog steviger te maken worden er in het proces nog mineralen aan toegevoegd en in de meeste gevallen wordt er tenslotte een glazuurlaagje aangebracht, wat de tegel uitermate waterbestendig maakt. Deze tegel is dus niet alleen decoratief maar ook zeker praktisch. Er zijn verschillende soorten tegels op de markt.

* Vuil trekt niet in de tegel
* Uiterst duurzaam en onderhoudsarm
* Geglazuurde tegels zijn kras-, vlek- en stootbestendig

Tegels van natuursteen:

Zoals de naam het al zegt haalt u met natuurstenen tegels letterlijk de natuur in huis. Met de innovatieve ontwerpen en kleurrijke opties bent u verzekerd van een ruimte die er fantastisch uit zal zien. Natuurstenen tegels kunnen worden gebruikt voor huishoudelijke of commerciële toepassingen en zijn ideaal voor zowel binnen als buiten. Vloertegels kunnen ook op de wand worden aangebracht. Natuurstenen tegels zijn vaak wat poreuzer dan keramische tegels, wat betekent dat ze goed verzegeld moeten worden om verkleuring en eventuele vlekvorming na het morsen van vloeistoffen te voorkomen.

* Uiterst duurzaam en betrouwbaar
* Uniek, tijdloos, elegant
* Groot aanbod
* Natuursteen verhoogt de waarde van uw huis
* Veelzijdig en geschikt voor binnen- en buitengebruik

PM Tegeldesign helpt u graag verder

Tegels zijn niet alleen ons vak, maar onze passie en wij nemen maar wat graag de tijd om alle mogelijkheden goed met u door te nemen in een persoonlijk gesprek. Aangezien wij over een groot netwerk van contacten beschikken, overal ter wereld, moet het wel heel raar lopen als wij niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

U bent van harte welkom.

 

https://pmtegeldesign.nl/sitemap
Ga naar de bovenkant