Herroepingsrecht

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pmtegeldesign.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzondering maatwerk

“Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

RETOURNEREN

U heeft het wettelijke recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Hierbij krijgt U vervolgens, na aankomst van de retour, het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 voor een postpakket (*) en voor een pallet tot maximaal 1.300 kilogram € 90 euro incl. btw.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pmtegeldesign.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Op deze wet zijn wel enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Indien je gebruik hebt gemaakt van een van onze maatwerk producten of een bestelling die wordt besteld voor jouw specifiek, is de door jouw geplaatste (online) aankoop niet te herroepen noch te worden geretourneerd. Annulering van maatwerk of speciale bestellingen is mogelijk tot 24 uur na het plaatsen van je online order of in onze showroom.

In het geval van kwaliteitsproblemen van jouw levering (jouw klacht valt onder noemer defect of schade), kan je gebruik maken van onze klachtenformulier. Hierbij streven wij altijd naar een correcte en klantvriendelijke oplossing. Klanttevredenheid staat hierbij altijd voorop.

(*) De pakketkosten zijn afhankelijk van de wijze van retourneren. Kiest u ervoor om het pakket ‘standaard’ te versturen, dan bedragen de kosten 6,95 euro incl. BTW per pakket. Wilt u het pakket aangetekend (of verzekerd) versturen dan zijn de bijkomende kosten op de rekening van de consument. Het advies is om altijd aangetekend of verzekerd te versturen waardoor zowel u, als wij, verzekerd zijn van een juiste retour. Het ‘standaard’ versturen van een pakket is op eigen risico van de consument.

De kosten voor het retourneren van een pallet per vracht wordt – voor het retourneren – aangegeven door ons. Dit omdat, indien wij de vrachtkosten voor een retour dienen te verwerken, tweemaal de vrachtkosten worden berekend door onze externe transporteurs. Namelijk een afhaalvracht en een retourvracht. De kosten voor het retourneren worden in minderingen gebracht op jouw creditfactuur. Het zelf retourneren van een bestelling is uiteraard ook mogelijk, graag worden wij hiervan vooraf op de hoogte gesteld zodat wij je hierbij kunnen begeleiden. De doorlooptijd van de retourzending welke door ons dient te worden uitgevoerd wordt ingepland via planning, route en beschikbaarheid. Hierdoor kan het zijn dat de retour enige weken na levering retour wordt ingepland.

Je geleverde producten retourneren bij PM Tegeldesign

Indien je de door PM Tegeldesign geleverde producten wilt gaan retourneren, controleer producten dan eerst op eventuele gebruikersschade. Indien er geen sprake blijkt te zijn van gebruikersschade, zorg er dan voor dat de producten in de originele verpakking of een vergelijkbare verpakking zitten. Vervolgens dien je onderstaand retourformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar info@pmtegeldesign.nl

formulier voor herroeping PM Tegeldesign

Zodra het volledige ingevulde retourformulier bij ons binnen is gekomen per mail of post, nemen wij zo snel als mogelijk telefonisch of per mail contact met je omtrent het afwikkelen van de retour.

Retouradres

Pm Tegeldesign

Brinkgreverweg 66

7413 AD Deventer

Email: info@pmtegeldesign.nl