Home/Lijm

Lijm en toebehoren

Met tegels alleen bent u er natuurlijk nog niet. Bij PM Tegeldesign kunt u alles bestellen wat nodig is voor een vlotte, schone en juiste afhandeling van het zetten en plaatsen van de tegels.

Wij leveren producten voor het leggen en voegen van keramische tegels, platen en natuurstenen tegels. Ook de benodigde producten voor de voorbehandeling en het afdichten van de ondergrond kunt u bij ons bestellen. Tenslotte leveren wij een groot aantal speciale bouwmaterialen voor verdere bouwwerkzaamheden.

PM Tegeldesign:

Zowel voor bedrijven als voor de particulier
Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. Iedere bestelling, of het nu om een kleine hoeveelheid gaat of een grote, wordt bij ons zorgvuldig behandeld en afgewerkt. Wij werken met betrekking tot het toebehoren hoofdzakelijk met producten van het gerenommeerde Duitse bedrijf Sopro, een marktleider op dit gebied.

Meer weten?

Kwaliteit komt nooit toevallig tot stand, maar is altijd het resultaat van de juiste intentie, oprechte inspanning, ervaring en de gedegen uitvoering van het vak. Bij PM Tegeldesign kunt u daar op rekenen. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom en wij verwelkomen u graag als klant.

https://pmtegeldesign.nl/sitemap
Ga naar de bovenkant