keramische vloertegels / betonlook tegels

Keramische vloertegels voor een verfrissend ontwerp

Bij PM Tegeldesign kunt u terecht voor een groot assortiment elegante en unieke keramische vloertegels waarbij vele kleurencombinaties, patronen en ontwerpen mogelijk zijn. Met keramische vloertegels van PM Tegeldesign verandert de door u gekozen ruimte opzienbarend. Of u nu zoekt naar een klassieke, wat strakkere stijl, of juist naar een wat warmere en speelse uitstraling, alles is mogelijk. Wij zien onszelf graag als pioniers op het gebied van tegeldesign en streven er naar u het best mogelijke product te leveren.

Waarom PM Tegeldesign?

  • Groot assortiment

  • Jarenlange ervaring

  • Experts op het gebied van netwerken en inkoop

  • Uitsluitend top kwaliteit

  • Goede voorwaarden

  • Persoonlijke benadering

Wat zijn de mogelijkheden?

Keramische vloertegels vormen een prachtig sfeerbepalend product dat uw ruimte een unieke uitstraling geeft die met de meer traditionele aankleedmethodes maar moeilijk te bereiken valt. Bij ons kunt u tegels bestellen in alle maten en soorten. Tegels met een industriële uitstraling, strak ogende  en toch warme tegels, of tegels met een prachtige beige kalksteen of natuursteen structuur.

Wat is dat eigenlijk, een keramische tegel?

Een keramische tegel is, eenvoudig gesteld, een tegel die wordt vervaardigd van een mengsel van zand, klei en mineralen dat op hoge temperaturen gebakken wordt.

Om de tegels goed te beschermen tegen vuil en water en om ze een bepaalde glans te geven worden ze vaak bewerkt met een glazuurlaag. Hierdoor zijn ze wat onderhoudsvriendelijker dan natuursteen, zijn ze enorm sterk en hebben een lage vochtopname. Dankzij huidige technologieën kunnen er keramische tegels gemaakt worden die lijken op echt beton, natuursteen of hout.

Keramische betonlook tegel

Betonlook tegels geven uw ruimte een stoere, industriële uitstraling en zijn vaak een ideale oplossing als u niet de mogelijkheid heeft om woonbeton te storten. Betonlook tegels hebben geen last van mogelijke scheurtjes als gevolg van vocht of temperatuurschommelingen, zoals bij woonbeton wel het geval kan zijn. Ook bij de betonlook tegels zijn er vele verschillende mogelijkheden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat u de beste keuze kunt maken.

Bekijk onze product categorieën

PM Tegeldesign

Er is maar één manier om het werk te doen, en dat is op de juiste manier. Dat stelt de klant tevreden en het verbaast alle anderen.

 

Bekijk assortiment

 

Bekijk assortiment

 

Bekijk assortiment

 

Bekijk assortiment

 

Bekijk assortiment

 

Bekijk assortiment