Home/Houtlooktegel

Houtlook tegels bij PM Tegeldesign

Tegels met houtlook bieden veel voordelen ten opzichte van de traditionele parket- of houtvloeren. Deze tegels zijn zo natuurlijk van kleur dat ze bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Met een houtlook tegel van PM Tegeldesign bent u verzekerd van de warme, natuurlijke uitstraling van hout en een stralende ruimte, maar met alle voordelen die een tegel met zich meebrengt.

Voordelen van houtlook tegels

  • Uiterst duurzaam en slijtvast
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Erg geschikt in vochtige ruimtes
  • Kunnen ook buiten gebruikt worden

Bij het zoeken naar de juiste bedekking van uw wand of vloer gaat het altijd om functionaliteit, bruikbaarheid en de juiste uitstraling. Natuurlijke producten zoals steen en hout zijn dan een mogelijkheid. Maar deze zijn niet altijd makkelijk te onderhouden en zijn vaak kwetsbaar. PM Tegeldesign biedt u een alternatief met houtlook tegels.

Deze tegels hebben een aantal voordelen zonder verlies van de gewenste warme en natuurlijke uitstraling van de meer traditionele oplossingen.
Houtlook tegels zijn uiterst duurzaam, gemakkelijk in het onderhoud en bieden geweldige decoratieve mogelijkheden. Door de hoge slijtvastheid zijn deze tegels geschikt voor ruimtes waar veel in gelopen wordt en ze kunnen uitstekend gelegd worden bij doorlopende vloeren.

Kunnen ze gebruikt worden in vochtige ruimtes?

Door de lage porositeit zijn houtlooktegels een prima oplossing voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers en keukens. Houtlooktegels kunnen ook buiten worden gebruikt zoals bij de aanleg van een terras of bij de afwerking van een balkon of veranda.

PM Tegeldesign helpt u graag verder

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en de voor-en nadelen van een bepaald product zodat u zonder moeite de juiste keuze kunt maken voor uw project. Bij PM Tegeldesign kunt u rekenen op een professionele en klantvriendelijke benadering en een product van topkwaliteit.

 

https://pmtegeldesign.nl/sitemap
Ga naar de bovenkant