Home/Patroontegels

U zoekt iets bijzonders?

PM Tegeldesign levert een groot scala aan patroon tegels

Met patroon tegels kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en de plaats die u wilt betegelen een eigen, uniek karakter geven. Patroon tegels zijn zowel geschikt voor het bedrijfsleven als voor een individueel huisgezin. Kleur, monochroom of een grijze tegel met een subtiel patroon, de mogelijkheden zijn legio. Patroontegels zijn er in allerlei kleuren en maten waarbij men zijn ruimte een persoonlijke afwerking kan geven.
Bij PM Tegeldesign zetten wij ons in om van u een tevreden klant te maken en wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden.

Wat kunnen patroontegels bieden?

  • Door deze tegels voegt u een bepaalde stijl toe
  • Ze vestigen de aandacht op bepaalde ruimtes
  • De ontwerpen zijn uniek

Stelt u het zich maar eens voor. Een felgekleurde Marokkaanse tegel voelt vermoedelijk traditioneel aan en schept een vrolijk gevoel van sfeer en opwinding. Een strak geometrisch zwart-witpatroon daarentegen voelt modern aan en voegt een verfijnde toets toe aan uw huis. Een matte tegel geeft een andere beleving dan een glimmende tegel en ga zo maar door. Zelfs de meest subtiele patronen zullen opvallen in een eenvoudige ruimte, waardoor deze plaats een eigen, uniek karakter krijgt. Of het nu om de vloer in de gang gaat, de douchewand of de spatwand van de keuken, met patroontegels verfraait u uw ruimte op een eigen, individuele manier.

PM Tegeldesign: Tegels zonder grenzen

Bij PM Tegeldesign kunt u rekenen op een klantvriendelijke, no-nonsense aanpak. Bij ons is de klant nog steeds koning en wij doen er alles aan om u naar volle tevredenheid verder te helpen.

https://pmtegeldesign.nl/sitemap
Ga naar de bovenkant